Header Ads

  • Breaking Green News

    Πράσινος κέρβερος πέρασε από τους γαύρους της Σερβίας (Vids)

     

     Αποφασιστικός και απολαυστικός Παναθηναϊκός, πέρασε εύκολα από την εχθρική έδρα Ερυθρού Αστέρα...

     

    Ήταν το πρώτο παιχνίδι από έναν μαραθώνιο διάρκειας 5 αγώνων, ήταν επιτυχής το αποτέλεσμα με 76-89 για την πρώτη μάχη! Απομένουν άλλοι 4 τελικοί...

    Απόλυτα κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός Aktor, είχε τα 3 "σκυλιά του πολέμου" να βγαίνουν μπροστά, Σλούκας, Λεσόρ και Μήτογλου. 

    Συνέχισε ο κόουτς Αταμάν να χρησιμοποιεί μικρό ροτέισιον, 6-7 παίχτες, του βγήκε και μάλιστα επιβλητικά. Ο Αστέρας ότι προσπάθεια και αν έκανε, πλησίασε κάποιες φορές στους 7-8 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μέχρι εκεί, οι πράσινοι πότε με τον Νάν, πότε τον Σλούκα, τον Λεσόρ ή το τρίποντο του Γκράντ, ανέβαζε την διαφορά πάνω από 10 πόντους.

    Σε όλα τα δεκάλεπτα το τριφύλλι ήταν μπροστά στο σκορ με 9+ πόντους, είχε τον έλεγχο, δεν αγχώθηκε από την όλη εχθρική ατμόσφαιρα των γαύρων της Σερβίας.

    _Facts and players on game:

    Αρχίζουμε από τον αρχηγό, Σλούκα, ηγετική εμφάνιση στο παρκέ, σε εκτέλεση και δημιουργία είχε 17 πόντους και 10 ασίστ σε 27 λεπτά. Είχε και ένα εξαιρετικό κλέψιμο σε κρίσιμο σημείο που κράτησε την διαφορά στο +10 πόντους.

    Ο οδοστρωτήρας Λεσόρ, έκανε πάρτυ, είχε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 36 λεπτά. Ο Γάλλος επέστρεψε στα στάνταρτ του, μετά το κακό παιχνίδι του στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ράιτ.

    Ο Μήτογλου, είχε ξανά σημαντική επίδραση σε αγώνα της Ευρωλίγκας με τρίποντα στη στη ροή, η εικόνα του με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 32' λεπτά.

    Ο Κέντρικ Νάν, αν και ξεκίνησε δυναμικά, είχε και λάθη στον αγώνα, όπως και πολλά άστοχα σούτ, παρ όλα αυτά, είχε 15 πόντους και 5 ασίστ, σε 37' λεπτά.

    Επιστροφή και από τον Τζέριαντ Γκράντ, σε υψηλά στάνταρ που μας είχε συνηθίσει, 12 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, σε 29' λεπτά.

    Ο Γκριγκόνις, είχε λάθη στον αγώνα, βοήθησε όμως στην άμυνα, κακές επιλογές στα σουτ, ενώ από πόντους είχε μόλις 8, σε 24 λεπτά. Ενώ ο Χουάντσο, δεν βοήθησε πάλι στην επίθεση, είχε μόλις μία εύστοχη βολή, σε 9 λεπτά περίπου αγώνα.

    _

    Αυτη τη φορά τα εύστοχα τρίποντα από την περιφέρεια είχα καλό ποσοστό 57% σε αντίθεση με άλλους αγώνες, βοήθησε να κρατά την διαφορά υπέρ των πράσινων.

    Οι παίχτες του Αταμάν, πρόσφεραν και θεάματα στο παρκέ, με καρφώματα του Λεσόρ, αλλά λέι απ του Σλούκα από δύσκολες φάσεις στον αγώνα.

    Μετά από αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός είναι 3ος, πάνω από Μονακό και Φενερμπαχτσέ, με 19/11 νίκες/ήττες.

    Επόμενος αγώνας-τελικός για τον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, που είναι ήδη sold out εδω και ένα μήνα. Με νίκη απλή οι πράσινοι κρατάνε την τρίτη θέση, ενώ αν νικήσουμε με 9+ πόντους τότε θα είναι στην 2η θέση, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για το πλεονέκτημα έδρας!

    -Videos

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad