Header Ads

  • Breaking Green News

    Τα χαρακτηριστικά του Παλάσιος που δύσκολα θα βρεθούν σε άλλο εξτρέμ

     


    Ο Αργεντινός είναι από τους λίγους πολύτιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας που λήγουν τα συμβόλαια τους το προσεχές καλοκαίρι...


    Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, είχε τρεις καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη, ένας παίχτης καθοριστικός στο  παιχνίδι της ομάδας σε επίθεση και άμυνα.

    Τα χαρακτηριστικά του Παλάσιος, δύσκολα θα τα βρουν οι πράσινοι σε άλλο παίχτη αν εν τέλη το καλοκαίρι δεν τον ανανεώσει. Το καλύτερο είναι να μείνει για τα επόμενα 2-3 χρόνια, να βρεθεί η τομή και να παραμείνει.

    Ο Αργεντινός εξτρέμ είναι ένα πολύ εργαλείο για κάθε προπονητή, σίγουρα ο κόσμος μπορεί να μην τρελάνετε με τις τρίπλες του, αλλά έχει άλλα χαρακτηριστικά που δεν τα έχουν πολλοί στη θέση του...

    Αυτό που κάνει τον Παλάσιος να ξεχωρίζει, είναι ότι για 90 λεπτά δεν θα τον δούμε να τεμπελιάζει στην επίθεση, πάντα θα γυρίσει στην άμυνα για να βοηθήσει τα μπαμ στις επιθέσεις των αντιπάλων, ο σωματότυπος του και η ταχύτητα του τον βοηθά σε αυτό, πάντα είναι φιλότιμος, αυτό δεν θα το δούμε σε άλλα εξτρέμ είτε της ομάδας μας είτε σε αντιπάλους, είναι η φύση της θέσης τέτοια, αυτό λοιπόν είναι που τον κάνει πολύτιμο για κάθε προπονητή.

    Πολλοί από εσάς θα πείτε: θα πάρουμε άλλον στη θέση του, άλλος θα απαντήσει: αφού τον έχεις ξέρει την ομάδα, καλύτερα να μείνει. Θέλει πολύ προεργασία για να βρεθεί άλλος εξτρέμ να γυρίζει μετά από κάθε επίθεση και να βοηθά στην άμυνα, ακόμα και ακριβή να είναι η μεταγραφή στη θέση του, θα είναι ένα ρίσκο όπως και να έχει.

    Μην ξεχνάμε επίσης, πως και στο επιθετικό κομμάτι ο Παλάσιος έχει προσφέρει αρκετά και συνεχίζει να το κάνει. Απ' την ημέρα που ήρθε κάθε σεζόν, σκοράρει από 7 έως 10+ γκολ, ενώ και οι ασίστ είναι σε αρκετά ικανοποιητικό νούμερο. Δεν τα λες και λίγα τα γκολ που έχει σημειώσει για εξτρέμ, επίσης ακόμα και με την παρουσία του στην εντεκάδα ο αντίπαλος προπονητής, γνωρίζει πως τα μπακ του δεν μπορούν να ανέβουν ψηλά, γιατί ο "Τούκου", έχει την ταχύτητα και την έκρηξη να φύγει στον χώρο και να απολύσει την αντίπαλη εστία, όπως καταλαβαίνετε, τα υπέρ είναι πολλά για να μείνει στο τριφύλλι.

    Αυτή τη στιγμή που είμαστε με τις διαπραγματεύσεις; Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, ο ατζέντης του ζητά αρκετά πάνω από το τωρινό συμβόλαιο, η πρόταση της διοίκησης είναι αρκετά καλή και σίγουρα, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες.

    Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Τερίμ, ο οποίος τον θέλει στην ομάδα την επόμενη σεζόν, όμως πολλά θα κριθούν με την έκβαση τής σεζόν, σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τον Παναθηναϊκό.

    Η παραμονή Παλάσιος, μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει, κυρίως αγωνιστικά, αυτό το γνωρίζει και ο Παπαδημητρίου, ευχή όλων να πάει καλά η σεζόν και να μείνει και στην ομάδα ο Αργεντινός εξτρέμ.


    Editorial: (greenarea team)

    3 σχόλια:

    1. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, Ο ΠΑΛΑΣΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΒΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Τα γκολ του Παλάσιος μπορεί να τα βρούμε σε άλλο εξτρέμ, αλλά όλα τα άλλα με τίποτα! Να τον κρατήσουμε ασυζητητί.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Παιχταράς που πρέπει να μείνει. Ειδικά μετά την αποχώρηση Μπερνάρ αν και θα έρθει ο Μαξίμοβιτς.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad