Header Ads

  • Breaking Green News

    Αδιανόητη κατηφόρα σε δύο 90λεπτα

     


    Οριστική αυτοκτονία του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τον Άρη...


    Φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ότι η ήττα από την αεκ τρεις μέρες πριν χωρίς καμία αντίσταση, ήταν τεράστιο ψυχολογικό βάρος, αφού οι παίχτες άδειασαν γιατί ένιωσαν αποτυχημένοι, έχασαν την πίστη τους, πολύ κακώς γιατί υπήρχαν κρίσιμα παιχνίδια στη συνέχεια, έδιναν κάποιες ελπίδες, αλλά μόνοι τους τα έκαναν θάλασσα...


    Με το καλημέρα οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν, στο 2' λεπτό με μια κεφαλιά που κανείς δεν περίμενε στην άμυνα, ούτε ο Ντραγκόφσκι, το μυαλό τους δεν ήταν στον αγώνα, αλλά σε όσα έγιναν την Τετάρτη και μήπως την πατήσουν και τώρα, την πάτησαν άσχημα και νωρίς.

    Όταν έχεις για επιθετικό το Σπόραρ, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά, έχασε πάλι τετ α τετ, όταν ο Λημνιός δεν απλώνει το πόδι να σκοράρει σε κενό τέρμα με τη μπάλα να φεύγει κάτω από το πόδι του, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο από αυτό που έγινε.

    Όταν λοιπόν μαθαίνεις πριν την έναρξη Παναθηναϊκός - Άρης, το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη γίνεται ντέρμπι και ο παοκ είχε σκοράρει και γενικά όλα είναι πιθανά, ακόμα και το αποτέλεσμα που βολεύει τον Παναθηναϊκό, αυτό το μαθαίνουν οριστικά πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη Λεωφόρο, 3-2 ο παοκ νικούσε, ήταν το αποτέλεσμα που ήθελες...

    Άσχετα αν ο Παναθηναϊκός ήταν 0-1, είχε η ομάδα 45 ολόκληρα λεπτά με κάνει την ανατροπή, δεν μπορούσε, οι παίχτες αντί να βγάλουν μυαλό και πείσμα στο παιχνίδι τους, αγχώθηκαν ακόμα περισσότερο, μετά και το ζεσταμα της εξέδρας, αφού το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης ήταν το ιδανικό, οι οπαδοί φώναζαν με συνθήματα, αλλά προπονητής και παίχτες πελαγοδρομούσαν, δεν μπορούσαν να βάλουν ένα γκολ που θα έδινε άλλη ώθηση.

    Ξεκάθαρα τα μοιραία λάθη στη Φιλαδέλφεια που έφεραν την ήττα, δεν τα ξεπέρασαν ποτέ οι περισσότεροι παίκτες.

    Ήταν που ήταν χωρίς πλάνο στον αγώνα ο Παναθηναϊκός, ο Τερίμ με τους τρείς φορ το έκανε χειρότερο, χαμός στο παιχνίδι, εύκολο να το αντιμετωπίσει ο αντίπαλος προπονητής, έβαλε τρία στόπερ, με αποτέλεσμα οι μακρινές σέντρες να πηγαίνουν στο πουθενά, μηδέν απειλή.

    Τα τρελά ρίσκα του Τερίμ δεν γίνεται να του βαίνουν πάντα, ο τρόπος που το έκανε με τον Άρη, τον εξέθεσε και στον κόσμο, λογικές οι αποδοκιμασίες μετά τον αγώνα.

    Τεράστιες οι ευθύνες Τερίμ, προφανώς είχε βασιστεί στην 3αδα, Μπερνάρντ, Μπακασέτας και Ιωαννίδης, όταν ο πρώτος τραυματίστηκε, χάθηκε ο όποιος ορθός τρόπος ανάπτυξης του παιχνιδιού της ομάδας, δεν είχε σκεφτεί εναλλακτική λύση, οι παίχτες  μπλόκαραν, χάθηκε η συνοχή.

    Κανείς από τους παίχτες δεν διασώθηκε, ο Φώτης έπαιζε με ενέσεις, ο Μπακασέτας είχε κλειστεί από δύο αντιπάλους. Ενώ ο Τερίμ συνέχισε το παράλογο, να έχει εκτός τον Παλάσιος, τον Μαντσίνι τον έβαλε ημίχρονο ενώ με τον Αιτόρ τα έκανε όλα λάθος, αντί να τον στηρίξει ψυχολογικά και να πάρει από αυτόν, ακόμα και ο Πέρεθ θα βοηθούσε σε αυτό τον αγώνα.

    Σαφώς έχει ευθύνη και η διοίκηση, όμως επειδή έχουμε ακόμα έναν στόχο μπροστά μας του κυπέλλου, κριτική και ο απολογισμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα γίνει όταν ολοκληρωθεί εντελώς η σεζόν.

    Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον κόσμο, όλοι έχουμε οργή και θυμό κατά όλων σχεδόν στην ομάδα, όμως δεν χρειάζεται τσουβάλιασμα, πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι γιατί η σεζόν δεν τελείωσε. Ως βάλσαμο μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή 15 ημερών, παίχτες και προπονητής, να γυρίσει και ο Μπέρναρντ, να μαζέψουν τα κομμάτια τους όλοι, να νικήσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια, ώστε να εξασφαλιστεί η Ευρώπη από το πρωτάθλημα και μετά όλοι focus στον τελικό κυπέλλου, δεν είναι απλά ένα κύπελλο, η κατάκτηση δίνει το μόνο εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

    Δεν χρειάζεται η εσωστρέφεια τώρα στην ομάδα, η κριτική θα γίνει στο τέλος, θα είναι αυστηρή όπως πάντα, αλλά όχι να πηγαίνει ο κόσμος στο άλλο άκρο και να μηδενίζει τα πάντα και τους πάντες, ψυχραιμία όσο γίνεται από όλους.

    υ.γ: Απαράδεκτος αυτός ο ένας που μετά την ήττα από τον Άρη, την έπεσε στον Ιωαννίδη, απαράδεκτο να λες σε ένα παίχτη ότι δεν τιμάει τη φανέλα, από τη στιγμή που ζήτησε να παίξει με διπλό μυϊκό πρόβλημα και έπρεπε να του κάνουν 6 ενέσεις! Ντροπή, αν αυτός που είχε την λεκτική αντιπαράθεση με τον Φώτη, αν ήταν Παναθηναϊκός, καλό θα ήταν να του ζητήσει μια συγνώμη, γιατί πάνω στα νεύρα από την πίκρα και το θυμό που η ομάδα έμεινε εκτός πρωταθλήματος, πολλά λέγονται, ευτυχώς ήταν ένας, δεν χρειάζονται αυτά λοιπόν προς κανένα παίχτη, ειδικά στον Φώτη, που μακάρι να είχαν και άλλοι στην ομάδα το πείσμα του και τη θέληση να βοηθήσει την ομάδα σε κάθε αγώνα.


    Editorial: (greenarea team

    2 σχόλια:

    1. Swstotato arthro! Isws prepei n fygei O Terim, prin xathoun ola! Enas panathinaikos ston pagko, as einai kai o leto me ton fyssa, mexri to kalokairi kai meta top onoma gia proponhth.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ευθύνες Τερίμ, τραγικός!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad