Header Ads

  • Breaking Green News

    Απέδρασε με τσαμπουκά και κόντρα σε όλους!

     


    Ήταν μια παγίδα αναμενόμενη, που όμως οι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν έπεσαν μέσα και αυτό τους πόνεσε περισσότερο...


    Τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά, απείρου κάλλους καταστάσεις που ξανά πήγαν το ποδόσφαιρο στα τέλη της δεκαετίας του 90', όταν η κόκκινη παράγκα έκανε όργια με χειρουργικές διαιτησίες, σήμερα εν έτη 2024 η παράγκα έχει αλλάξει χρώμα και αφεντικό, οι τακτικές όμως δεν άλλαξαν...

    Πώς να μιλήσει κανείς για ποδόσφαιρο με όσα έγιναν στο Βικελίδης; Η κίτρινη ΚΕΔ με προϊστάμενο τον γνωστό Μάνταλο της παλιάς παράγκας, όρισε έναν άγνωστο διαιτητή από τα Σκόπια, προφανής οι λόγοι που έγινε αυτό και από τη συγκεκριμένη χώρα, μάλιστα πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μας σφύριξε ο συγκεκριμένος "διαιτητής"...

    Άφηνε όλο το αντιαθλητικό παίξιμο των γηπεδούχων, γονατιές στα πλευρά του Παλάσιος, με τις τάπες στα πόδια του Μπακασέτα, αγκωνιές στο λαιμό  και πρόσωπο του Μπερνάρντ και άλλα τέτοια πολλά, χωρίς να δείξει ούτε μια κάρτα. 

    Η προδιάθεση του κάθε διαιτητή φαίνεται από την αρχή, έστειλε το μήνυμα, σε μια κίτρινη κάρτα στον Βαγιαννίδη στα πρώτα λεπτά, μελετημένη κίνηση, γνώριζαν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε άλλο μπακ, αφού ο Κώτσιρας ήταν εκτός αποστολής, με την κίτρινη ο Βαγιαννίδης δεν θα έμπαινε δυνατά στα μαρκαρίσματα και αν το έκανε, με το παραμικρό θα έτρωγε κόκκινη κάρτα, αυτό ήταν και στην τελική το σχέδιο το πρώτο, το δεύτερο ήταν με τον Γέντβαι, πρώτη κίτρινη και αυτός υπερβολική, ώστε να μην μαρκάρει δυνατά, ένα μπακ λοιπόν και ένα στόπερ, τα σημεία μιας μελετημένης διαιτησίας-σφαγής που άλλοι είχαν εκπονήσει για τον Σκοπιανό τσαρλατάνο, όλοι ξέρουμε ποιοι άλλοι ήταν αυτοί...

    Οι παίχτες του Τερίμ τους τα χάλασαν όλα, με την χωρίς λόγω κίτρινη στον Βαγιαννίδη στην αρχή, ξέρανε τι θα γίνει, φάνηκε και όταν ο Ιωαννίδης που έχει δει την αδικία την περσινή σεζόν που έγινε η κλοπή του πρωταθλήματος, σε μια λογομαχία που είχε ο Γέντβαι, ζητούσε το δίκιο του, ο Φώτης πήγε και τον τράβηξε μακριά και του είπε: "calma, is trapp", αμέσως ο Γέντβαι παρά τα νεύρα κατάλαβε τι γινόταν.

    Ακόμα και το σκηνικό με τον Μάντζιο και τον Ιωαννίδη, στο ημίχρονο, στημένο ήταν για να τον βγάλουν εκτός εαυτού, να δει την κόκκινη και να χάσει και τον επόμενο να αγώνα, μιλάμε για την απόλυτη βρωμιά.

    Ακόμα και για τη φάση τη μία που είχε ο αρουλης προς το τέλος, με την κεφαλιά του Ανσαριφάτ, προήλθε από ανάποδο φάουλ, γιατί ο Μαντσίνι δέχεται το μαρκάρισμα και όχι ότι το έκανε αυτός.

    Με όλα τα παραπάνω, η νίκη δίνει τεράστια αξία και πολλά οφέλη, γιατί ήταν ο τρόπος που ήρθε το διπλό και σε τι περιβάλλον έγινε, εχθρικό στο φουλ και με διαιτητή να παίζει 100-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το πήγε 80-20 για τα μάτια του κόσμου, θύμιζε τα παλιά χρόνια του βούρκου ότι έγινε στο Βικελίδης.

    Η απόσταση από την κορυφή είναι πολύ μικρή, μετα και το τέλος της 4ης αγωνιστικής των το play offs, το πρόγραμμα στη συνέχεια έχει δύο παιχνίδια με τη Λαμία εντός αρχικά και μετά εκτός, με το 2/2 οι πράσινοι θα έχουν πλησιάσει και άλλο, μετά όλα θα έχουν άλλη προοπτική.

    Τα πάντα είναι στα πόδια των παικτών του Τερίμ και αυτός ο καπετάνιος, ο πόλεμος όμως από τους ανταγωνιστές βρώμικος οσο δεν πάει, γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά τον Παναθηναϊκό.

    Οι πράσινοι έχουν 9 βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές των play offs, περισσότερους από όλους μάλιστα, με όλα ντέρμπι και ο μόνος που δεν έχει παίξει με τη Λαμία, όπως έκαναν οι άλλες 3 ομάδες που διεκδικούν. Θα είχαμε το απόλυτο αν δεν γινόταν η λάθος διαχείριση του αγώνα με τον παοκ στο πρώτο ημίχρονο, όμως η ομάδα κοιτάει μπροστά και έτσι πρέπει, μπορεί να διορθώσει τα πράγματα και ήδη το έχει κάνει με τις δύο σημαντικές νίκης με αεκ και αρη στο Βικελίδης.


    υ.γ. Γιατί άραγε ο αρουλης έπαιζε σαν να είναι παιχνίδι σωτηρίας; Ενώ δεν διεκδικούν κάτι στο πρωτάθλημα; Γιατί έτρεχαν να μαζέψουν γρήγορα γρήγορα τη μπάλα στα πλάγια του Παναθηναϊκού ώστε να μην χαθεί χρόνος;; Γιατί έπαιζαν λες και κάποιος...τους είχε τάξει πριμ αν έκοβαν βαθμούς από τον Παναθηναϊκό;;; Γιατί αυτό το μένος σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά για αυτούς;;;; Ρητορικά τα ερωτήματα φυσικά.

    υ.γ. Για να δούμε θα έχει τον ίδιο ζήλο για νίκη ο αρουλης στα δύο παιχνίδια σερί που έχει με την αεκ στις δύο επόμενες αγωνιστικές;.....

    υ.γ. Γκολάρα ο Σπόραρ, αλλά θέλει πολλά τέτοια κρίσιμα γκολ για να "ρεφάρει" όλα αυτά τα κρίσιμα που έχει χάσει από πέρσι μέχρι σήμερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο χέρι του είναι να το κάνει μέχρι το τέλος των πλέι οφ και η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια, τότε ο κόσμος θα τον συγχωρέσει και δεν θα εκφραστεί άλλο αρνητικά προς αυτόν.


    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. DEN TOUS PERASE! BRAVO STHN OMADA! DYO NIKES ME LAMIA KAI TIPOTA ALLO, PARARTHMA K AUTO.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Τους έτσουξε η ήττα και φάνηκε. Ακόμα και με γκέλες τύπου Παοκ ακόμα μας φοβούνται. Πάμε γερά για την υπέρβαση.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad