Header Ads

  • Breaking Green News

    Ασύλληπτο! Πάνω από 100 χιλιάδες οπαδούς στην υποδοχή από Ελ. Βενιζέλος μέχρι και στο ΟΑΚΑ (Pics)

     


    Όσες μέρες και αν περάσουν αυτά που έγιναν στο Βερολίνο, αλλά και στην μεγαλειώδη υποδοχή στον Επτάστερο Παναθηναϊκό θα μείνουν αξέχαστα και αξεπέραστα για τα Ελληνικά χρονικά....


    Χιλιάδες κόσμου, αμέτρητοι μαζεύτηκαν ταυτόχρονα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στον τεράστιο εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

    Η πτήση της αποστολής από το Βερολίνο αρχικά θα προσγειωνόταν περίπου στις 13:30 μεσημέρι, αλλά άργησε αρκετά λεπτά, από νωρίς το πρωί όμως σε δύο σημεία μαζευόταν τεράστιες μάζες οπαδών του τριφυλλιού, με τους δρόμους να οδηγούν σε αεροδρόμιο και ΟΑΚΑ.

    Στο αεροδρόμιο είχαν μαζευτεί πάνω από 25 χιλιάδες οπαδούς, ενώ μέχρι να φτάσει η πομπή με το πράσινο πούλμαν στο ΟΑΚΑ έκανε πάνω από 2,5 ώρες, όταν έφτασε ήταν πάνω από 70 χιλιάδες εκστασιασμένοι οπαδοί, μια πραγματική λαοθάλασσα.

    Μην παραλείψουμε πως πίσω από το πούλμαν από το αεροδρόμιο, πήγαινε ένα τεράστιο κομβόι με μηχανές και αυτοκίνητα, μάλιστα κατά τη διαδρομή αυτή  το πούλμαν σταμάτησε αρκετές φορές γιατί έβρισκε τεράστιες μάζες οπαδών, σε πεζοδρόμια, πεζογέφυρες, γέφυρες, πλατείες κλπ, όπου αρκετοί από αυτούς ενώνονταν με το κομβόι και μπροστά από το πούλμαν, μάλιστα όταν ο πούλμαν μπήκε στην Αττική Οδό, η τεράστια μηχανοκίνητη πομπή έγινε μίξη και με πεζούς, που πήγαιναν όλοι στους εξωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ όπου είχε μείνει μόνο ένας μικρός χώρος ανοιχτός για το πούλμαν, εκεί ενώθηκε όλος ο κόσμος και δημιουργήθηκε μια άνευ προηγουμένου λαοθάλασσα που δεν γινόταν να υπολογιστεί με ακρίβεια, σίγουρα ήταν πολύ πάνω απο 100 χιλιάδες, κάτι τέτοιο δεν έχει δει ποτέ η χώρα από άλλη ομάδα και ούτε θα ξανά δει ποτέ, μόνο αν ξανά γίνει ανάλογη επιτυχία από ομάδα του Παναθηναϊκού!

    Αρκετές εκτιμήσεις λένε πως αυτή η υποδοχή, η διαδρομή και η κατάληξη της πομπής δεν ήταν ούτε με την Εθνική Ομάδα του Euro 2004, που είχε καταλήξει στο Παναθηναϊκό Στάδιο τότε είχε μαζευτεί 80 χιλιάδες σε μια οργανωμένη όμως εκδήλωση εκεί. Όπως και να έχει μόνο με εκείνη την υποδοχή της Εθνικής από την Πορτογαλία, μπορεί να συγκριθεί αυτό που έγινε με την υποδοχή του Επτάστερου Παναθηναϊκού στην επιστροφή του από το Βερολίνο.

    Μόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να δημιουργήσει τέτοια πράσινη λαοθάλασσα, κάτι που αξίζει να τονίσουμε, ήταν Δευτέρα η υποδοχή, άρα εργάσιμη μέρα για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, φανταστείτε για τι μιλάμε, ή να ήταν Κυριακή η υποδοχή, τι θα γινόταν;;;.....

    _Fotos:

    _Αεροδρόμιο:






    _ Μηχανοκίνητη πορεία με το πούλμαν:






    _Στο ΟΑΚΑ:








    Δεν τελειώνει το μάτι σου από τη λαοθάλασσα.

    _

    Όσο για το τι έγινε το βράδυ της Κυριακής μετά την κατάκτηση του 7ου αστεριού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο;  Τον απόλυτο χαμό στην Ομόνοια, την μεγαλύτερη πλατεία της χώρας, μετά από 20 χρόνια, στο Σύνταγμα, στη Λεωφόρο/Κεντρικό, σε όλες τις περιοχές της Αττικής, όλοι στο δρόμο μέχρι το πρωί, εκατομμύρια κόσμος στους δρόμους.

    Από τη μια άκρη της Ελλάδας στην αλλη, από Κομοτηνή, Ξάνθη, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη κλπ, μέχρι Κω, Καστελόριζο, Κρήτη, Ρόδο, Μυτιλήνη κλπ, μέχρι Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Παξοί, Ζάκυνθο, Λευκάδα κλπ. Στην Καβάλα, τον Βόλο, στη Λάρισα, Θήβα, στην Καρδίτσα, στην Τρίπολη, στην Καλαμάτα, στη Σπάρτη, στην Κόρινθο κλπ κλπ.

    Στην Πρέβεζα, στην Άρτα, στο Μεσολόγγι, στο Αγρίνιο, στη Ναύπακτο, στην Πάτρα, στο Αίγιο, Αμαλιάδα, Λαμία, παντού, τα βίντεο και οι φωτογραφίες που βγήκαν στα social media, tik tok, στα κανάλια, στο YouTube, άπειρα βίντεο που αν βάζαμε, δεν έφτανε ένα άρθρο, συγκλονιστικά, δείχνουν πως όλη η χώρα ήταν και θα είναι πάντα πράσινη, αυτό το γνωρίζουν όλοι, το έχει αποδείξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και στα ρεκόρ διαρκείας, ποδόσφαιρο και μπάσκετ, στις εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας, στα sold out κλπ κλπ, το έχει αποδείξει με νούμερα, γεγονότα όχι με λόγια του αέρα όπως κάνουν άλλοι... ανύπαρκτοι!

    Στο εξωτερικό επίσης, Η.Π.Α, Καναδά, Αυστραλία, Χιλή, Αργεντινή, Νότιο Αφρική, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, Σκοτία, Ρουμανία κλπ, παντού βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της 7ης Ευρωπαϊκής κούπας του Παναθηναϊκού!


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad