Header Ads

  • Breaking Green News

    Απολογισμός τμημάτων Ερασιτέχνη: Μόνο τα φίνα κορίτσια στο βόλεϊ έδωσαν χαρά στον κόσμο

     


    Με μαχητική ψυχή στα ουράνια, οι παίκτριες στο βόλεϊ, έκαναν μια τεράστια ανατροπή και πήραν το πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά με 2-3 νίκες σειρά των τελικών...


    Ήταν το μοναδικό τμήμα από τα δημοφιλή (πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ ανδρών), που πήρε το πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή μέσα στην έδρα του οσφπ.

    Η γρήγορη αλλαγή προπονητή, με τον Νέσιτς, έφερε ένα καλό ηλεκτροσόκ στην ομάδα και έβγαλαν τον καλό τους εαυτό στο "φιλέ", με αποτέλεσμα να πάρουν έναν μάγκικο πρωτάθλημα, ήταν το 27ο στην ιστορία του τμήματος, αλλά και το τρίτο συνεχόμενο.

    Στο αντίστοιχο τμήμα βόλεϊ ανδρών, η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη, αφού ναι μεν οι πράσινοι είχαν το πλεονέκτημα έδρας, το έχασαν και πραγματοποίησαν τραγικές εμφανίσεις στους τελικούς, χάνοντας τον τίτλο με κάτω τα χέρια.

    Το ότι τραυματίστηκε ο πασαδόρος ο Ιεροσουέλο, δεν αποτελεί δικαιολογία, αφού δεν τράβηξαν ούτε τα άλλα μεγάλα ονόματα, όπως οι Κόβαρ, Ράνκελ κλπ. Ο Ερνάντες ίσως ήταν από τους ελάχιστους που πάλευε στους τελικούς, αλλά και αυτός άργησε να συνέλθει στη σειρά των τελικών.

    Η διοίκηση θα πρέπει να ενισχύσει δυνατά το τμήμα βόλεϊ ανδρών, με παίχταραδες, ακόμα και να ζητήσει ξανά την βοήθεια οικονομικά του Αλαφούζου, όπως το έκανε για τις δύο ακριβές μεταγραφές των Ερνάντες και Κόβαρ.

    Εν τέλη η σεζόν για το τμήμα βόλεϊ ανδρών φέτος, έκλεισε τη σεζόν μόνο με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

    Η ομάδα μπάσκετ γυναικών, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς η κόοοτς Καπογιάννη και οι παίχτριες της έκαναν καλή σεζόν, από ατυχία δεν πήραν το πλεονέκτημα έδρας. Ενώ οι τελικοί ξεκίνησαν με σφαγή των διαιτητών στο πρώτο παιχνίδι στο σεφ, ήταν μπροστά στο σκορ και οι διαιτητές με 10 βολές των γηπεδούχων στα τελευταία 2' λεπτά , έσφαξαν τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα αντί για το 0-1 στη σειρά, έγινε 1-0.

    Στη συνέχεια οι πράσινες, έκαναν το 2-2 στη σειρά και πήγαν σε 5ο αγώνα στο σεφ, η κακή μέρα όμως από Τζόουνς και Αλέιν, στοίχισαν στον 5ο τελικό, ενώ στο τρίποντο είχαν τραγικό ποσοστό, με αποτέλεσμα να χάσουν τον φετινό τίτλο, χωρίς φυσικά και σε αυτόν τον αγώνα οι διαιτητές να είναι δίκαιοι, ειδικά στα 3 πρώτα δεκάλεπτα.

    Η σεζόν για την ομάδα είχε τίτλο, αυτόν του Κυπέλλου. Η κόουτς Καπογιάννη και οι συνεργάτες της, θα βρουν τις παίκτριες που χρειάζεται για την επόμενη σεζόν και να επιστρέψει ο τίτλος στα πράσινα.

    Τα παραπάνω τμήματα είναι η βιτρίνα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μπορεί όλα να είχαν από έναν τίτλο, αλλά μόνο η ομάδα βόλεϊ γυναικών κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή με τον ιδανικότερο τρόπο, μέσα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου και γνώρισαν την αποθέωση στον "Τάφο του Ινδού".

    Σαφώς ο Παναθηναϊκός Αθλητικός 'Ομιλος, σε όλα τα τμήματα που κατέχει υπό την στέγη του, σε όλα τα ομαδικά σπορ, συνεχίζει να κατακτά επίσημους τίτλους, έχει φτάσει το ασύλληπτο ρεκόρ, μοναδικό στα παγκόσμια αθλητικά ρεκόρ για ομαδικούς τίτλους, αφού τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο έχει πάνω από 1740+ επίσημους τίτλους και συνεχίζει...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad