Header Ads

  • Breaking Green News

    Κυπελλούχος και με το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο! Χαμογέλασε ο κόσμος (Pics)

     


    Ο Παναθηναϊκός άξιος κυπελλούχος Ελλάδας 2024! Νίκησε τον Άρη με ωραίο γκολ του Βαγιαννίδη στο φινάλε του αγώνα... 


    Οι πράσινοι προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο κόντρα στο αντί ποδόσφαιρο και το κατενάτσιο του Άρη που επέλεξε ι Μάντζιος, μια ομάδα που μόνο τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει έτσι για άλλους σκοπούς όλα τα χρόνια για να εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων, όταν παίζει με αυτούς τους άλλους... παίζει ανοιχτά.

    Ναι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, είχε όμως αυτός ακόμα και έτσι τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά πώς να παίξεις κόντρα στο αντί ποδόσφαιρο και το ξύλο των αντιπάλων, ακόμα και όταν έπαιζαν με παίχτη  παραπάνω για 16' λεπτά δεν έκαναν ούτε φάση οι παίχτες του Μάντζιου, ήταν και η κρισιμότητα του αγώνα για τον Παναθηναϊκό που παιζόταν πολλά παραπάνω από ένα κύπελλο, στο τέλος πήγε όπως έπρεπε για τον Παναθηναϊκό.

    Φυσικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να χαμογελά, ήταν ένας τίτλος που δεν περισσεύει σε κανέναν, ήταν το 20ο Κύπελλο! Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να διεκδικούμε κάθε τίτλο! Η κατάκτηση του Κυπέλλου έχει διπλό κέρδος, φυσικά το τρόπαιο αλλά και το πολύ καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, το δεύτερο καλύτερο μετά τα προκαταρκτικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό των προκριματικών του Europa League, μάλιστα από τον 2ο προκριματικό όχι τον 1ο , μετα και την κατάκτηση της Αταλάντα της συγκεκριμένης διοργάνωσης κέρδισε έναν γύρο παραπάνω.

    Όπως έχουμε πει όμως η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη, από την άποψη ότι ο πρώτος στόχος όλων ήταν το πρωτάθλημα, το διεκδίκησε μέχρι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ήταν όπως και πέρσι στην κορυφή για πολλές αγωνιστικές. Έγιναν λάθη και από τη διοίκηση και από τον προπονητή και από τους παίχτες. 

    Εν μέρει όμως η κατάκτηση του Κυπέλλου αφήνει χαμόγελα και ελπίδα στον κόσμο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για τη νέα χρονιά που θα υπάρξουν αλλαγές και σημαντικές μεταγραφές.

    Ας μην ξεχνάμε η κατάκτηση του Κυπέλλου, έχει μια παραπάνω ικανοποίηση, γιατί για να φτάσουν οι πράσινοι στον τελικό απέκλεισαν τον οσφπ και τον παοκ που μετέπειτα κατέκτησε το πρωτάθλημα, άρα δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει αυτή την κατάκτηση, για αυτό εξάλλου το χάρηκε και ο κόσμος σε όλη τη χώρα!

    Ο Φατίχ Τερίμ έπρεπε να φύγει μετά την απαράδεκτη παράταξη που είχε στο ντέρμπι με την αεκ, όπως ήταν η πρόθεση της διοίκησης αρχικά, κακώς του έδωσε δεύτερη κ τρίτη ευκαιρία για Άρη και στην Τούμπα, αν το έκανε ίσως, ίσως με τον Κόντη να μην έχανε η ομάδα από τον Άρη στη Λεωφόρο και σίγουρα η εικόνα στην Τούμπα να ήταν καλύτερη. Με την ανάληψη του Κόντη στον πάγκο η εικόνα και η διάθεση των παιχτών, φάνηκε στο ντέρμπι με τον οσφπ που έκανε ίσως ένα από τα καλύτερα ημίχρονα όλης της σεζόν. Εν τέλει, ευτυχώς η διοίκηση απομάκρυνε τον Τερίμ πριν τον τελικό κυπέλλου, αναγνωρίζοντας το λάθος της πως ο Τερίμ δεν έπρεπε να έρθει ποτέ στον Παναθηναϊκό.

    Η γελοιότητα της ομάδας που λέγεται Άρης και που εκφράζεται διοικητικά από τον συγκεκριμένο τύπο, που ανάλογα με τον άνεμο γίνεται άρμα σε όποιον ελέγχει την παράγκα. Το άλλο κίτρινο αφεντικό του λοιπόν του είχε έξτρα βοήθειες, του ετοίμασε ένα ανοιχτό πούλμαν ως Winner (μήπως και... Αλλά πήγε άκλαφτο), αλλά και μέσω ενός πατρινού καρνάβαλου μέλους της επο, άφησε με διαπίστευση τύπου/μμε 150 οπαδούς του Άρη, ενώ η συμφωνία ήταν για 30 άτομα η κάθε ομάδα, ο Αλαφούζος αντιλήφθηκε το σκάνδαλο και έκανε ένσταση στον παρατηρητή του αγώνα, με αποτέλεσμα να βγούν έξω εκτός εξεδρών, γι αυτό υπήρχαν αυτές οι φωνές κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης. Ότι και αν έκαναν όμως γύρισαν στην Θεσσαλονίκη με το κεφάλι κάτω όπως ήταν και το δίκαιο.

    Ένα σχόλιο, για την διαιτησία, η Φραπάρ ελίτ διαιτητής, ήταν δίκαιη σε όλα, έδινε ότι έβλεπε, όλες οι κόκκινες ήταν σωστές, αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους του Άρη, ότι έδινε ότι έβλεπε, γιατί είχαν συνηθίσει αλλιώς με τους διαιτητές που τους έστελνε το αφεντικού τους όλη τη σεζόν που άφηνε όλα τα μαρκαρίσματα. Δικαιολογία λοιπόν όσα λένε στο κίτρινο παράρτημα, για να ρίξουν  στάχτη, οι υγιείς οπαδοί του Άρη γνωρίζουν ότι το πρόβλημα στην ομάδα τους, δεν ήταν η διαιτητής, αλλά ο προπονητής και η διοίκηση τους, για αυτό τους κράζουν όλοι στη Θεσσαλονίκη.

    Ο Παναθηναϊκός λοιπόν με ηρεμία σχεδιάζει τη νέα σεζόν και με μεγάλο μπάτζετ, ώστε η νέα σεζόν να πάει πολύ καλύτερα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως για αυτά θα ασχοληθούμε σε επόμενα άρθρα.

    Αξίζει να κάνουμε και μια αναφορά στον Μπερνάρντ, ο οποίος έχει συμμετοχή στο νικητήριο γκολ του Κυπέλλου, όπου φέτος στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έπαιξε στη σωστή θέση, παρ όλο που είχε συμφωνήσει με την Μινέιρο, έπαιζε σαν το σκυλί, τα έδινε όλα στο γήπεδο, αγάπησε το τριφύλλι και η συγκίνηση του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν έκδηλη και φορτισμένη συναισθηματικά, ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον εκτίμησε και θα τον θυμάται πάντα ευχάριστα.



    Υ.γ.1: Η απόλυτη ντροπή, η διοίκηση του Άρη να κυνηγά την Φραπάρ, μετά τη λήξη του κυπέλλου, μια εικόνα που έκανε το γύρο της Ευρώπης και η ίδια ως ελίτ θα μιλήσει αρνητικά για την Ελλάδα, φυσικά και η Ουέφα δύσκολα θα ξανά στείλει ελίτ διαιτητές, ίσως αυτό να βολεύει συγκεκριμένες ομάδες, η απόλυτη ξεφτίλα!

    Υ.γ.2: Δεν πρέπει να ξανά γίνει ποτέ τελικός κυπέλλου με άδειο γήπεδο, ο Τελικός θα πρέπει να γίνεται στο ΟΑΚΑ ή στο Καυτανζόγλειο που ετοιμάζεται ή εναλλάξ αν υπάρχουν στο τελικό ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, οι εικόνες των κενών εξεδρών είναι τραγική.

    Υ.γ.3: Είναι απαράδεκτο που έστω κάποιοι ελάχιστοι Παναθηναϊκοί, έγραφαν στα social media φράσεις τύπου: "τι να το κάνω το κύπελλο" κλπ κλπ, λες και μας το έκαναν δώρο ή μας περισσεύουν, αλλά και κάτι άλλοι που ήθελαν να χάσει η ομάδα για να ρίξουν τις ευθύνες στον Αλαφούζο, για να ικανοποιηθεί η μίρλα τους και μόνο είς βάρος του Παναθηναϊκού, αν είναι δυνατόν, ντροπής πράγματα! 


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad