Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΥΤΟΣ τα ξεσκονίζει γιατί τα έχει... Εσείς δεν θα τα έχετε ποτέ ρε νάνοι! (Pic)

     


    Ο GreenSniper επέστρεψε μετά από καιρό και γράφει για το μέγα κόμπλεξ κατωτερότητας και κακομοιριάς που ξεχείλισε στο ΣΕΦ από όλον τον οργανισμό του μπασκετικού οσφπ...


    Αλλά και από όλον τον απολίτιστο λαό τους! Το είχαν μαζεμένο χρόνια ολόκληρα, ξεχείλισε η ζήλια, ο φθόνος, το κόμπλεξ για κάτι που δεν θα αποκτήσουν ποτέ, τα 7 αστέρια, για ΑΥΤΟΝ που τους έφτυσε και πήγε στην ομάδα των παιδικών του χρόνων, τον Κώστα Σλούκα, για ΑΥΤΌΝ που στον πρώτο χρόνο στην ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε το 4ο προσωπικό του Ευρωπαϊκο και το 7ο για τον Αυτοκράτορα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ!

    Τι να του πει κάποιος τι; Δεν τους βλέπει καν ο ίδιος, έχουν 3 και αυτός 4 κούπες ευρωπαϊκές!

    Είναι στην κορυφαία ομάδα του ελληνικού αθλητισμού γενικά, όλων των εποχών! Είναι στην κορυφαία ομάδα όλων τον εποχών στην Euroleague, όπως η ίδια η διοργάνωση ανακοίνωσε πριν λίγα χρόνια!

    Το γνωρίζουμε και το γνωρίζουν κατά βάθος και οι ίδιοι, ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ οσο τίποτα ο Παναθηναϊκός στην φετινή πορεία προς το F4 του Βερολίνου και η επιβλητική του παρουσία στον ημιτελικό και τελικό, κόντρα στις Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης, τέτοια παρουσία δεν έχει γίνει στην ιστορία των F4 από άλλη ομάδα.

    Ο Professor Αταμάν, από την πρώτη μέρα: Θα πάμε F4, εκεί τους είπε θα πάμε το ευρωπαϊκό στην Αθήνα, το έκανε με Σλούκα αρχηγό!

    Αυτό που έγινε στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, με κάποιον Κάνααν, ήταν η απόδειξη όλων των παραπάνω...

    Ποιός Κάνααν; Αυτός που στο F4 ήταν άφαντος;! Δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίποτα στη ζωή του και επειδή φεύγει για τους γαύρους της Σερβίας, τον αμόλησαν να πουλάει λιμανίσια ψευτομαγκιά στον Σλούκα περί χρημάτων... από τη ζήλια του γιατί δεν θα τα πάρει ποτέ σε δικό του συμβόλαιο, μάλιστα ο αρχηγός ξεπληρώσε όλο το συμβόλαιο του με την παρουσία στον Παναθηναϊκό με την πρώτη κιόλας σεζόν, πήρε ευρωπαϊκό, τι άλλο να ζητήσει κανείς;...

    Η παρωδία τους, έχει πάει σε άλλα επίπεδα γελειότητας. Ο τεξανος Γουόκαπ που έγινε... Έλληνας από τα Lidl σε μια νύχτα για να δώσει λύσεις στις θέσεις των Ελλήνων στην ομάδα του Πειραιά και όχι γιατί τον έχει ανάγκη η Εθνική ομάδα όπως ήθελαν να παρουσιάζουν τα καθοδηγούμενα μέσα τους, θα είναι συμπαίκτες-να δούμε αν θα είναι- μάλιστα στην Εθνική για το προ ολυμπιακό τουρνουά, χειροκροτούσε την γελοία χειρονομία του Κάνααν προς τον Σλούκα, τόσο ξεφτίλες...

    Ο Κώστας Σλούκας δεν τους βλέπει καν! Η κίνηση του να "ξεσκονίσει" και να δείξει τα 7 ευρωπαϊκά στη φανέλα την ώρα του αγώνα μέσα στο ΣΕΦ, τους ξεπάτωσε, τους έστειλε, τους γλενταει από το καλοκαίρι του 2023 με κάθε τρόπο, τότε που μέσα στον καύσωνα περίμεναν...και τους έκατσε βαρύς.

    ΝΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ μπροστά στον Παναθηναϊκό, νάνοι και μπροστά στον Σλούκα και το ήθος του!

    ΦΕΤΟΣ 7ΑΣΤΕΡΟΣ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ 8ΑΣΤΕΡΟΣ...


    2 σχόλια:

    1. Μαλακία έκανε ο Σλούκας.
      Τα @@ του έπρεπε να ξεσκονίσει και να τους τα δείξει.
      Ε ρε να γίνει κανα 3-2. Δεν θα έχουν τρούπα να κρυφτούνε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ... όπως και έγινε το 3-2 τελικά και τέζα τα γαυράκια
      χαχαχαχαχα

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad