Header Ads

  • Breaking Green News

    Την εξυγίανση που ήθελαν...την είδαμε στο game 2 των τελικών

     


    Απροκάλυπτη προσπάθεια να δώσουν το πρωτάθλημα μπάσκετ στην ομάδα του λιμανιού χωρίς ίχνος ντροπής...


    Άλλα έλεγαν κάποιοι όταν εκλέχτηκαν...όπως εκλέχτηκαν στην κομβική θέση του Ελληνικού μπάσκετ και με την πλάτη της φιλιππινέζας από την Κρήτη....και άλλα κάνουν...σαν χάρτινος πύργος έπεσε όλη παρωδία που έχουν στήσει και κάνουν κακο μόνο στο Ελληνικό μπάσκετ που προσπαθεί να βρει το δρόμο του, αλλά μάταιο με την συγκεκριμένη κατάσταση που το πάει όλο και πιο κάτω...!

    Αυτό το τσίρκο medrano που είδαμε όλοι στο σεφ, από την τριάδα των γκρι ξεφεύγουν από τα φυσιολογικά αθλητικά πλαίσια, θύμισαν σκάνδαλα που γινόταν επί ποδοσφαιρικής κόκκινης παράγκας.

    Δεν μπορούμε να συζητήσουμε αγωνιστικά με όλα αυτά, για το τι έγινε στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών, έχουμε τονίσει από το προηγούμενο άρθρο, ήταν αναμενόμενο αυτό που γίνεται στους τελικούς, προφανώς πόνεσε και ενόχλησε το 7ο Ευρωπαϊκό με Σλούκα αρχηγό, τα ήδη διαχρονικά συμπλέγματα κόμπλεξ που είχαν οι γαύροι αν ήταν 100 πριν, από το Βερολίνο και μετά πήγαν χίλια.

    Δεν περίμεναν αυτή την αντίδραση των παιχτών του Αταμάν μέσα στο σεφ, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερους στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο έλαβαν δράση οι γκρί....έτσι έγινε το 2-0 στη σειρά.

    Οι αριθμοί της ντροπής μιλάνε...

    Σε δύο αγώνες οι βολές 57 ο γαύρος /  23 ο Παναθηναϊκός 

    Σε δύο αγώνες δύο τεχνικές ποινές και δύο αποβολές Αταμάν 

    Ο Μιλουτίνοφ σε 60' λεπτά σύνολο δύο αγώνων, έκανε μόλις 2 φάουλ, στο 4ο δεκάλεπτο των αγώνων του έδιναν 1 φάουλ για τα μάτια του κόσμου.

    Ο Κέντρικ Νάν, ο κορυφαίος επιθετικός στην Ευρωλίγκα, σε σύνολο δύο αγώνων, σε χρόνο άνω των 68' λεπτών έχει πάρει μηδέν φάουλ για βολές, ενώ του κάνουν συνεχώς φάουλ κάθε φορά που έχει τη μπάλα.

    Ένα από τα πολλά τραγελαφικά, το σκορ ήταν 76-70, στα 5' λεπτά περίπου πριν το τέλος, ο Παναθηναϊκός έκανε την τελική αντεπίθεση του, αλλά οι γκρί έκαναν πάλι το θαύμα τους... εκτός χρόνου μέτρησαν λέει απ' του Κάνααν. Οι δικαιολογίες που έδωσαν οι για την φάση με το καλάθι εκτός χρόνου...ήταν από άλλο ανέκδοτο.


    Υ.γ.1: Ο Παναθηναϊκός Aktor διαφημίζει το Ελληνικό μπάσκετ σε όλο το κόσμο και κάποιοι το κάνουν σαν τα μούτρα τους...!!!

    Υ.γ.2: Τους έφταιγε δήθεν ο Βασιλακόπουλος, το μεγαλύτερο ψέμα τους για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους...!


    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. Kaneis paixths mas se auth thn ethnikh tou lioliou! H eok exei xeftilisei kathe ithikh, na kanei ola ta xatiria tou gavrou, me ormitirio thn ked kai oxi mono.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Πιστεύω ο πρόεδρας δεν θα αφήσει την επένδυσή του να πάει χαμένη εντός Ελλάδας από τους γκρι. Τα έχει ξαναπεί "εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γαμάνε". Απλά μας έριξαν στάχτη στα μάτια στην κανονική περίοδο με νορμάλ διαιτησίες και τώρα που το πράγμα καίει βγήκαν οι ταλιμπάν.
      Δεν πειράζει. Τα παθήματα μαθήματα για του χρόνου.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad