Header Ads

  • Breaking Green News

    Ετσι ξεκίνησαν όλα: Από τις 8/7/23 μέχρι τις 26/5/24 και 14/6/24! (Pics)

     


    Το ντόμινο για όλα όσα ακολούθησαν άρχισε στις 8/7, ο Κώστας Σλούκας ήταν η πρώτη μπόμπα...


    Όλη η Ευρώπη ένοιωσε την έκρηξη της μεταγραφής Κώστα Σλούκα, μετά ακολούθησαν και άλλες σούπερ μεταγραφές!

    Μετα όλα είναι ιστορία! Γράφτηκε Ιστορία, ο Εξάστερος, έγινε Επτάστερος, ο αυτοκράτορας ξανά εκεί που ανήκει, στην κορυφή! 

    Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο, οι παρακάτω τρείς(+1)εικόνες μιλάνε μόνες τους, μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε, τρεις(+1) εικόνες όμως, πολλές χιλιάδες λέξεις:


    Γραφεία της Vianex: Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Σλούκας στις υπογραφές των συμβολαίων.[8/7/2023]


    Μετά την επιβλητική εμφάνιση επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό της Euroleague, στο Final 4 του Βερολίνου. [26/5/2024]


    Από 0-2 στη σειρά των τελικών της Basket League με τον οσφπ, έγινε αντίστροφη σκούπα, κόντρα σε διαιτησία, 3-2 στη σειρά μέσα στο ΟΑΚΑ το 5ο παιχνίδι και κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. [14/6/2024]


    Bonus φωτογραφία:

    Μετά από την αποθέωση η υπόκλιση Σλούκα στη Θύρα 13, μια από τις πολλές φορές μέσα στη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.


    Υ.γ. Στη μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στον Βασίλη Παπαθεοδώρου, είπε πολλά σημαντικά ο αρχηγός, τρία από αυτά: "Ήταν πεπρωμένο μου να πάω στον Παναθηναϊκό"," Βλέπω τον εαυτό μου ψηλά στο ΟΑΚΑ και δεν μπορώ να το πιστέψω, βλέπω τον Διαμαντίδη, τον Φραγκίσκο, Μποντιρόγκα τον Ζοτς, είμαι και εγώ με το έβδομο ευρωπαϊκό, όταν μεγαλώσει ο γιός μου θα πηγαίνουμε γήπεδο να βλέπουμε αγώνες και θα βλέπουμε το λάβαρο", " Το ξεσκόνισμα της φανέλας με τα 7 αστέρια μέσα στο σεφ μου βγήκε αυθόρμητα!".

    Υ.γ. Όλες αυτές οι φωτογραφίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ευχάριστα πάντα! Όμως δεν θα ξεχαστούν οι παραπάνω φωτογραφίες ποτέ και από τους αντιπάλους, όλες, δυσάρεστα πάντα!


     Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad