Header Ads

  • Breaking Green News

    Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο!

     


    Ο DeepGreen γράφει για την τελευταία μεταγραφή του Επτάστερου και την αδικαιολόγητη αγωνία του κόσμου...


    Είναι γνωστό πως ο κόσμος ζητά μεταγραφές, μεταγραφές, μεταγραφές, θέλει για την ομάδα του, τους καλύτερους και καλά κάνει.

    Όμως παιδιά, δεν χρειάζεται αυτή η αγωνία και η απαίτηση, ο κόουτς ξέρει, δεν τον μάθατε ακόμα; Ψάχνει και περιμένει κάτι το πολύ καλό για την τελευταία μεταγραφή!

    Κλείσαμε νωρίς το γκαρντ με την ιδανικότερη λύση, τον Λορέντζο Μπράουν! 

    Ο Κέντρικ Νάν, έμεινε όπως ήταν το αναμενόμενο και σας το είχαν γράψει εδώ και οι άλλοι αρθρογράφοι από καιρό πριν.

    Τι άλλο θέλετε για να ηρεμήσετε; Έμεινε μια μεταγραφή, δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι γρήγορα, δεν πιέζει ο χρόνος την ομάδα, θέλει κάτι το πολύ καλό για το φινάλε και θα το περιμένει όσο χρειαστεί.

    Ο Επτάστερος θα χτυπήσει σαν "κόμπρα" στην τελευταία του προθήκη, μην το δένει ο κόσμος ότι θα είναι 5, μπορεί να είναι και 5-4, ή κάτι άλλο, ότι καλύτερο βρεθεί στην αγορά και κάνει στον Αταμάν, η διοίκηση θα του το φέρει στο ΟΑΚΑ!

    Μπορεί να είναι από το ΝΒΑ, μπορεί να είναι από την Euroleague, αυτη τη στιγμή υπάρχει το summer League στις ΗΠΑ, θα υπάρξουν κοψίματα, επίσης μπορεί να γίνει ένα ντόμινο εξελίξεων σε κάποιες ομάδες της Euroleague που κάποιοι παίχτες να "κουμπώνουν", στα θέλω του κόουτς και να αποκτηθεί ο ένας που θα κάνει τη διαφορά και να μην χρειαστεί προσαρμογή στα Ευρωπαϊκά δεδομένα.

    Καλώ τον κόσμο να μην έχει αγωνία, πέρσι ο Παναθηναϊκός έφτασε Οκτώβριο για να πάρει τον καλύτερο επιθετικό παίχτη στην Euroleague, όπως αποδείχτηκε, τον Κέντρικ Νάν, δηλαδή αν βρεθεί σε ένα μήνα ή δύο ένας αντίστοιχος Νάν, για τη θέση 5-4 ή 4, θα χαλάσει κανέναν; Όχι φυσικά, όσο και να αργήσει αυτός ο παίχτης, η ομάδα έχει την πολυτέλεια να περιμένει το κάτι σπέσιαλ.

    Εξάλλου "εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο", αυτό ήταν και το μότο του Παύλου Γιαννακόπουλου, όταν μιλούσε για την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της ομάδας! 

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ακολουθεί πιστά το μότο του πατέρα του από πέρσι σε όλα τα επίπεδα και μαζί με τον Αταμάν, θέλουν να φτιάξουν μια πρώτη 5αδα από σούπερ σταρς και μια δεύτερη εξίσου πολύ δυνατή, για να κάνει το back to back στην Euroleague. 

    Ο κόσμος να απολαύσει τις διακοπές του, τα μπάνια του, χωρίς αγωνία για το πότε και ποιος θα έρθει για την τελευταία μεταγραφή του Επτάστερου, άλλοι ξέρουν καλύτερα.

    Προσωπικά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Εργκίν Αταμάν, αυτοί οι δύο ξέρουν πότε θα κάνουν την τελευταία κίνηση, περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να χαρεί και ο κόσμος ακόμα περισσότερο.

    Αφήστε τους άλλους, να μιλάνε και να βγάζουν ξανά γλώσσα προσωρινά, επειδή πήραν έναν παίχτη πίσω ξανά, που δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο, από αυτά που πρόσφερε, σε δύο προηγούμενα F4, τίποτα περισσότερο! Θα τους κοπεί η γλώσσα σύντομα...

    Για το κλείσιμο, ένα κουιζάκι: Ρε παιδιά ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πόσες Euroleague εχει και πόσες ο Βεζένκοφ;....

    Υ.γ. Στέλνατε μυνήματα τις προηγούμενες εβδομάδες και μας ρωτούσατε: "Γιατί δεν γράφεται για τον Σάσα Βεζενκοφ; " Όλα τα σάιτ γράφουν για τον παίχτη, εσείς;", "Υπάρχουν πιθανότητες να βάλει τα πράσινα;", "Άλλοι δίνουν ποσοστά, εσείς τι λέτε;". Λοιπόν παιδιά εμείς γελούσαμε που διαβάζαμε άλλα σάιτ Παναθηναϊκά και μη, με όσες φλούδες ελπίδες σας μοίραζαν για ένα κλικ, άλλοι σας έδιναν 1%, μετά σας πήγαν 5% για να βάλει τα πράσινα, εμείς δεν παίζουμε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν αναπαράγουμε τι γράφουν οι ξένοι για ένα κλικ, δεν αναπαράγουμε γενικά, μας διαβάζετε πάνω από μια δεκαετία, εδώ κάνουμε αρθρογραφία και όταν γράφουμε κάτι έτσι είναι, το έχουμε αποδείξει πολλά χρόνια τώρα! Γιατί δεν γράψαμε κάτι; Ούτε εδώ στον ιστότοπο, ούτε και στις σελίδες των social; Γιατί ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκε με Βεζένκοφ, μόνο ρώτησε μια φορά πριν καιρό το καθεστώς που έχει με τους Σακραμέντο, ποτέ δεν έκανε επίσημη πρόταση, ούτε 10, ούτε 15, ούτε 17 εκατομμύρια που έγραψαν κάποια κόκκινα φερέφωνα που κάνουν ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ και είπαν να πετάξουν την π@π@ριά τους για να δημιουργηθούν εντυπώσεις για άλλους σκοπούς. Με όλη αυτή την παραφιλολογία, έτρεμαν ακόμα και στην ιδέα οι απέναντι μήπως ο Παναθηναϊκός κάνει όντως κάποια πρόταση στον Βεζένκοφ, για αυτό έγιναν και τα ταξίδια στην Βουλγαρία. Ο φόβος αυτός τους έκανε να πληρώσουν μια τεράστια υπεραξία για ετήσιο συμβόλαιο που σε καμία των περιπτώσεων δεν αξίζει ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά ο φόβος που τους έχει δημιουργήσει ο Επτάστερος, όπως και σε όλη την Ευρώπη , τους οδήγησε σε ένα μοιραίο λάθος που θα το βρούν στο μέλλον μπροστά τους. Περαστικά τους...

    3 σχόλια:

    Post Top Ad