Header Ads

  • Breaking Green News

    Παραδοχή Σιδηρόπουλου και Λανούα για το άκυρο γκολ του Αστέρα! Πρώτη αλλοίωση αγώνα από τη νέα ΚΕΔ

     


    Η πρώτη αλλοίωση αγώνα με το καλημέρα του νέου πρωταθλήματος είναι γεγονός, με θύμα τον Παναθηναϊκό...


    Σιδηρόπουλος και ο var συντέλεσαν σε αυτή τη σφαγή, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ανθρώπινο αυτό που έγινε, γιατί ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει παρελθόν εις βάρος του Παναθηναϊκού.

    Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, γιος του γνωστού Γκαγκάτση, που επί ημερών του η παράγκα έδινε τα πρωταθλήματα στον γαύρο, ο γιός του Μάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Δική στον ΣΚΑΙ", δήλωσε ότι ο Σιδηρόπουλος του είπε ότι στο γκολ του Αστέρα έκανε λάθος.

    Ήταν μπροστά στη φάση όπως βλέπετε και στην εικόνα του άρθρου, ο παίχτης του Αστέρα είναι στο τείχος με τους παίχτες του Παναθηναϊκού, γνωρίζει τους κανονισμούς και αυτός το άφησε. 

    Επικαλέστηκε και το var όπου ήταν ο άλλος γνωστός, γιος του παλιού Τσαγκαράκη, ότι δεν δούλευε, ενώ το var δεν έχει αρμοδιότητα για τη συγκεκριμένη φάση. Είπαμε ο διαιτητής έπαιζε υπερ Αστέρα με γραμμή από λιμάνι μεριά.

    Ο επικεφαλής διαιτησίας Λανούα την Τρίτη σε ανάλυση βίντεο, δήλωσε πως το γκολ του Αστέρα δεν έπρεπε να μετρήσει και ο διαιτητής έπρεπε να είχε πιο ενεργό ρόλο στη φάση.

    Κατόπιν εορτής όμως δεν αλλάζει τίποτα, γνωστές τακτικές από τέτοιου τύπου διαιτητές, κάνουν ότι κάνουν και μετά λένε "έκανα λάθος", η ζημιά όμως για τον Παναθηναϊκό έγινε και η ομάδα ξεκίνησε με -3 το πρωτάθλημα.

    Σαν να μην έφτανε αυτό, θα περίμενε κανείς να τιμωρηθεί ο Σιδηρόπουλος ή και να βγει από τους πίνακες, αντί αυτού, στην 2η αγωνιστική ο Λανούα τον όρισε σε var, ενώ και ο Τσαγκαράκης πήρε την επιβράβευση του, θα είναι στο γαύρος- Athens Καλλιθέα.

    Τα σκάνδαλα δεν σταματάνε, ο Παπαδόπουλος που ήταν διαιτητής στο Βολος-γαύρος έμεινε εκτός της 2ης αγωνιστικής, πήρε το "μήνυμα" και αν ξανά οριστεί, περίεργα πράγματα από την νέα ΚΕΔ που βρωμάει ήδη από χιλιόμετρα.

    Όσο και για τον Λανούα, βγαίνουν από τη Γαλλία άσχημα νέα για την έξοδο του από την αντίστοιχη ΚΕΔ της Γαλλικής Ομοσπονδίας, η παγκόσμια εφημερίδα  Lequipe όπως και άλλα ΜΜΕ της Γαλλίας, έγραψαν ότι το 2023 ο Λανούα παύθηκε από τα καθήκοντά του γιατί δεν βελτίωσε την διαιτησία και ότι είχε προσωπικές επαφές με τους προέδρους των ομάδων της League 1.

    Το τελευταίο είναι κατι που ίσως φανερώνει γιατί επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής για επικεφαλής στην ΚΕΔ, οι επαφές με τους προέδρους φαίνεται πως άρεσαν στην κοκκινόμαυρη ΕΠΟ, εξάλλου η συνεργασία τους βορράς και λιμάνι είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως δήλωσε και ο νέος πρόεδρος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

    Λένε ότι ο Ροσέτι της ΟΥΕΦΑ, έστειλε την συγκεκριμένη τριάδα στην ΚΕΔ, γιατί έστειλε αυτή και όχι και μια ακόμα να επιλέξουν οι big4; Αφού αυτό θα ήταν και το καθαρό στον όλη διαδικασία, αλλά δεν έγινε.

    Παρά τις δηλώσεις, τα μεγάλα λόγια του αέρα, περί ισονομίας στο πρωτάθλημα κλπ κλπ, η βρωμιά συνεχίζετε, πως να μην γίνει αυτό, όταν ο νέος πρόεδρος δηλώνει πως έχουν συνεργασία με τον πρόεδρο και την ομάδα που κατρακύλησαν το ελληνικό πρωτάθλημα για δεκαετίες.


    Υ.γ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρέπει να αναλάβει τα μέτρα της όπως δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα, αλλιώς το Μάιο μια από τα ίδια.


    Editorial:(greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad