Header Ads

  • Breaking Green News

    Πρόβλημα στο σκοράρισμα! Απαράδεκτη η εικόνα της ομάδας

     


    Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα του κόντρα στον Λεβαδειακό...


    Παρά τη νίκη με 1-0 οι πράσινοι, δεν ήταν όπως θα έπρεπε με βάση και τον αντίπαλο, έπρεπε να φτάσει στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη.

    Μετά τον Αστέρα ο Παναθηναϊκός προκάλεσε άγχος για δεύτερη σερί αγωνιστική στον κόσμο του, αφού με τον Λεβαδειακό για να χαμογελάσουν μόνο με τη νίκη, το γκολ μπήκε στο 96' λεπτό, γιατί από θέαμα ο κόσμος απογοητεύτηκε.

    Ο Ντιέγκο Αλόνσο για δεύτερο σερί αγώνα, έκανε μεγάλο ροτέισον, στο προηγούμενο ήταν 9 παίχτες, με τον Λεβαδειακό ήταν 7 οι αλλαγές, δεν κρίνεται κακό αυτό, αλλά όσοι έπαιξαν δεν ήταν όλοι σε καλά επίπεδα απόδοσης.

    Η κριτική προς τον προπονητή και τους παίχτες είναι δεκτή, αλλά όχι με υπερβολές. Η ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες, τόσο με Γερεμέγιεφ, Τσέριν κλπ, αν γινόταν γκολ μια απο αυτές τις ευκαιρίες ο κόσμος δεν θα είχε αυτή την αντίδραση, γιατί δεν θα υπήρχε όλο αυτό το άγχος, το νωρίς γκολ που δεν έρχεται προβληματίζει και πρέπει να αλλάξει άμεσα.

    Τα λεγόμενα του Αλόνσο, μετά το παιχνίδι, ότι οι παίχτες είχαν το μυαλό τούς στο παιχνίδι με τη Λάνς είναι μια πραγματικότητα, όχι δικαιολογία, η πίεση των παιχτών είναι τεράστια, σαφώς επηρεασμένοι και από την γκέλα ολκής με τον Αστέρα και εξαιτίας Σιδηρόπουλου, όσο δεν έμπαινε νωρίς το γκολ με τον Λεβαδειακό τόσο αυξανόταν το άγχος.

    Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει πολύ θετική εικόνα για την εποχή, μόνο στα 4 πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα δύο με Μπότεφ και τα δύο με Άγιαξ, με τους Ολλανδούς κατά γενική ομολογία ήταν καλύτερος και άξιζε την πρόκριση, δυστυχώς τα άσχημα πέναλντι του Βιλένα, στέρησαν την πρόκριση στο League Stage του Europa League.

    Όσο για το πρώτο παιχνίδι με τη Λάνς κρίνεται τραγικό αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, γιατί τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα είναι ερασιτεχνικά, μάλιστα το 2ο ο αντίπαλος έπαιζε με 1 παίχτη λιγότερο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι άξιζαν να σκοράρουν και δεύτερο γκολ.

    Πάμε τώρα και στις μπούρδες που έγραψαν διάφορα σάιτ μετά τη νίκη με Λεβαδειακό, με τίτλους του στιλ: "Ο Σπόραρ τον λύτρωσε", ο "Γλύτωσε το σοκ με Σπόραρ" κλπ κλπ. Ο Σπόραρ είναι ένας άσχετος επιθετικός, τη νίκη με Λεβαδειακό την έδωσε ο Τετέ και όχι ο Σπόραρ, αν δεν γινόταν η φοβερή κεφαλιά του Βραζιλιάνου που πήγε δοκάρι και κατέληξε στα πόδια του Σπόραρ σε άδειο τέρμα, δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ο Σλοβένος, ακόμα και ακίνητος να ήταν θα χτύπαγε πάνω του και θα κατέληγε στα δίχτυα.

    Ο Σπόραρ έχουμε τονίσει, έχει καταστρέψει με την αμπαλία του ευρωπαϊκές πορείες αλλά και το πρωτάθλημα με όσα έχασε την προ περσινή σεζόν. Το ότι δεν πανηγύρισε το γκολ με τον Λεβαδειακό, μας είναι αδιάφορο, δεν άξιζε να πανηγυρίσει με τον Λεβαδειακό, όσο για την εικόνα που η κάμερα τον πιάνει δακρύζει και τα χέρια στα μάτια, ήταν μούφα.

    Καταλήγοντας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, οι μόνοι διακριθείς ήταν ο Μαξίμοβιτς από τους βασικούς, σε όλες τις γραμμές του γηπέδου έτρεχε, μάρκαρε και έκοβε, ο Μαξ ήταν σταθερός, δεν άφηνε ρωγμές στα μπακ, ο Πελίστρι ήταν κινητικός και έπαιξε και στα δύο άκρα, από τις αλλαγές που άλλαξαν και την εικόνα της ομάδας μετά το 70' λεπτό, ήταν οι Τετέ, Τζούρισιτς και Αράο.

    Ο προπονητής και οι παίχτες του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν ως κύριο στόχο στο κεφάλι τους το πρωτάθλημα, να βρουν τρόπους να διασπούν τις κλειστές άμυνες των μεσαίων και μικρών ομάδων του πρωταθλήματος όπως Αστέρας και Λεβαδειακό, στα ντέρμπι θα βρίσκει άλλες άμυνες, άρα το ζητούμενο που δεν έχουμε δει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, είναι η ένταση με ταχύτητα από τη μέση και μπροστά, αλλά και το απρόοπτο παιχνίδι από τα χαφ και τα εξτρέμ.

    Πάμε και στον Άλεξ Γερεμέγιεφ, ο Σουηδός δείχνει να έχει επηρεαστεί από τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος τώρα που λογίζεται ως δεύτερος φορ, παίζει με πίεση, αυτά που έχει χάσει με Αστέρα και Λεβαδειακό, πέρσι δεν θα τα έχανε, όπως και σε κάποια Ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι τώρα, αυτό οδηγεί τον Παναθηναϊκό να φέρει έναν ακόμα καλύτερο φορ, έτσι και αλλιώς θα γινόταν, τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, δηλαδή να είναι ταχύτατος, με έκρηξη και με τεχνική κατάρτιση στο one vs one, για τις κλειστές άμυνες των μικρών ομάδων του πρωταθλήματος.


    Υ.γ. Ο κόσμος ναι να κάνει κριτική, αλλά μην γίνεται άλλοθι στη προπαγάνδα των αντίπαλων ΜΜΕ, για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό. Καμία από τις άλλες τρεις ομάδες δεν παίζει τόσο καλύτερα από τον Παναθηναϊκό, πότε με τη διαιτησία και πότε με το var παίρνουν τους βαθμούς.

    Υ.γ. Μαζική η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τη Λάνς, ευχή όλων μας η ομάδα να πάει πολύ καλά! Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα σε κάθε λεπτό και όχι να αγχώσει περισσότερο τους παίχτες.


    Editorial (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Καλώς ή κακώς είναι ακόμα αρχή, με νέο προπονητή και ακόμα όχι ολοκληρωμένο ρόστερ. Υπομονή και όπως λέμε ... και γράφουμε πάντα εδώ στο site
      Ταμείο στο τέλος...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad