Header Ads

  • Breaking Green News

    Γράφτηκε παγκόσμια αθλητική ιστορία στο Παναθηναϊκό Στάδιο! (Pics)

     


    Όσα έγιναν το Σάββατο 21/9/2024 στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, στο Καλλιμάρμαρο, θα μείνουν για πάντα στην παγκόσμια ιστορία του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικά...


    Ο Παναθηναϊκός έχει ξεφύγει όχι μόνο από τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα για τα καλά, μια ακόμα απόδειξη, όσα μαγικά και ονειρεμένα έγιναν στο Καλλιμάρμαρο, όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ιντερνετικά δίκτυα και podcasts του πλανήτη, μετέδωσαν στα πέρατα της γης, εικόνες και βίντεο από το μοναδικό event του Παναθηναϊκού Σταδίου, εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου.

    Η οργάνωση ήταν φανταστική, η αναγνώριση υπήρξε από όλο τον κόσμο, ποστ αθλητών, δημοσιογράφων διεθνώς, σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία κλπ κλπ. Η Euroleague μέσω του καναλιού της, κάλυψε όλο το τουρνουά από νωρίς το απόγευμα, όπως και άλλα αθλητικά κανάλια, ήταν διαφήμιση επίσης για τη χώρα σε όλο τον κόσμο.

    Οι φωτογραφίες από την ιστορική εκείνη νύχτα, ταξίδεψαν παντού, με απόλυτο θαυμασμό και δέος, τα σχόλια όλων ήταν θετικά προς τον οργανισμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού που διοργάνωσε αυτό το μοναδικό, ιστορικό γεγονός, οι εικόνες από ψηλά, αλλά και αυτές από την φυσούνα, τον διάδρομο που οδηγούσε στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου, άφησαν με το "στόμα" ανοιχτό σε όσους τις έβλεπαν, ακόμα και οι αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και πέρασαν μέσα από την "πέτρινη- μαρμάρινη" φυσούνα, σχολίασαν στα social τους την μαγεία που ένιωσαν, όπως για παράδειγμα δήλωσε και ο Λάρκιν της Εφές.

    Εύκολα όπως έχει σχολιαστεί διεθνώς, η φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ψηλά τη νύχτα, είναι οι καλύτερες εικόνες του αθλήματος όλων των εποχών, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη αθλητική εικόνα, το σημείο και ο χώρος κάνουν τη διαφορά, το τουρνουά έγινε στο πιο αρχαίο στάδιο, εκεί έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι ιστορικό και αρχαίο μνημείο στον παγκόσμιο αθλητισμό!

    Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι το κορυφαίο brand της Ευρώπης και ένα από τα κορυφαία του πλανήτη, το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια με πολλούς τρόπους, έρχεται άλλη μια επιβεβαίωση όσων έγιναν το Σάββατο, φυσικά τεράστια συμβολή είχε και ο μοναδικός κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού πάνω από 42 χιλιάδες κόσμου, βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, δεν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο σε αγώνα μπάσκετ, έστω και σε επίπεδο τουρνουά, το έκανε και αυτό ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του!


    Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όμως δεν θα μείνει μόνο στα όσα μαγικά και μοναδικά έγιναν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Έρχονται απίστευτες στιγμές από τον Οκτώβριο και μετά, στο ανανεωμένο πλήρως ΟΑΚΑ, το πράσινο παλάτι που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ούτε στο NBA, ήδη ο κόσμος αναμένει τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα στην Euroleague, όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου πράσινου παλατιού, αυτή θα είναι άλλη μια εικόνα που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, το νέο καταπράσινο ΟΑΚΑ + τα πολλά εκπληκτικά και πρωτότυπα που θα δούμε στον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα τον Οκτώβριο, λίγη υπομονή ακόμα.


    Δείτε παρακάτω κάποιες ιστορικές φωτογραφίες από όσα έγιναν το Σάββατο στο Καλλιμάρμαρο:








    Υ.γ. Δεν αργεί ο καιρός που θα γίνει αγώνας με ομάδα NBA στη Ελλάδα, πλέον υπάρχει το γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα! Το αν θα είναι οι Celtics η άλλη ομάδα από το NBA, θα το μάθουμε σύντομα.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad