Header Ads

  • Breaking Green News

    Καθάρισε ο Τζούρισιτς! Θέλει δουλειά ακόμα η ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που χρειάζεται

     


    Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και νίκησε τον Πανσερραϊκό με 3-1...


    Με δυο γκολάρες του Τζούρισιτς οι πράσινοι πήραν τους τρεις βαθμούς, ο Σέρβος μπήκε ως αλλαγή και με δύο εκπληκτικά γκολ και προσωπικές του εμπνεύσεις, έβγαλε το στρες των συμπαικτών του στα τελευταία λεπτά.


    Είδαμε μια μικρή πρόοδο στην ανάπτυξη των πράσινων επιθετικά, σε αυτό φυσικά βοήθησε ο βασικός Ουναί, είχαμε τονίσει το αυτόν στο προηγούμενο άρθρο, έπρεπε να είναι βασικός και έτσι έγινε. Ο Μαροκινός ήταν όαση στην μεσαία γραμμή, μάρκαρε, ζητούσε μπάλα συνεχώς, ανέβαζε την ομάδα από τον άξονα, δημιουργούσε επιθετικά, αλλά ακόμα λείπουν οι αυτοματισμοί διαρκείας, λογικό γιατί υπάρχουν νέοι παίκτες και νέος προπονητής, ζητούμενο λοιπόν η ομοιογένεια στην ομάδα και στην ανάπτυξη από όλες τις γραμμές από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

    Αμυντικά έγιναν κάποια λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το αμυντικό τρανζισιον, δεν λειτουργεί σωστά σε κάποια σημεία του αγώνα, δέχεται φάσεις, έτσι έγινε και με το 1-1 των φιλοξενούμενων, ο Βαγιαννίδης δεν γύρισε να μαρκάρει, η σέντρα βγήκε εύκολα, ενώ και τα παρκαρισμένα στην μικρή περιοχή δεν ήταν σε σωστή τοποθεσία.

    Από τους αρκετά διακριθείς και με γκολ ο Τετέ, ήταν παντού, έτρεχε, μάρκαρε, δημιουργούσε ομαδικά, αλλά και οι ατομικές του ενέργειες, έδιναν πινελιές θεάματος, ο Βραζιλιάνος είναι σχεδόν σε όλες τις φάσεις, σε όλους τους αγώνες μέχρι σήμερα που έδωσε η ομάδα, αυτό είναι άκρως θετικό και θεωρούμε πως στην συνέχεια της σεζόν θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του, μόλις δέσει σαν σύνολο όλη η ομάδα γενικά και γνωρίσουν όλοι μεταξύ τους τις κινήσεις που έχουν στο παιχνίδι.

    Ο Ντιέγκο Αλόνσο, προσπαθεί, αγώνα με αγώνα, η κρίση όμως προς αυτόν δεν έφυγε από πάνω του, μέχρι να "ρεφάρει" τις γκέλες των πρώτων αγωνιστικών, αυτό θα γίνει μόνο με νίκες στα ντέρμπι, τα δύο που έρχονται με αεκ εκτός και εντός με οσφπ, δύο κρίσιμα ντέρμπι που θα παίξουν ρόλο στη διεκδίκηση της ομάδας θα τη συνέχεια.

    Έχει ανάγκη η ομάδα νίκες σε ντέρμπι, για λίγο δεν έγινε στην Τούμπα, οι πράσινοι έχουν δύο ντέρμπι μπροστά τους, να ανατρέψουν εντελώς το κλίμα και να φτιάξουν για τα καλά παράλληλα και τον κόσμο της ομάδας.


    Υ.γ. Περίεργη και εχθρική η διαιτησία από την αρχή του πρωταθλήματος, προς τον Παναθηναϊκό, το έργο συνεχίστηκε...ο Ευαγγέλου δίνει σωστά αρχικά το πέναλτι εις βάρος του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού που σε έξοδο του να διώξει μπάλα, ρίχνει γροθιά στο κεφάλι του Βαγιαννίδη που είχε πηδήξει για κεφαλιά, ο παίχτης των πράσινων σωριάζεται κάτω. Ο var Ζαμπάλας, καλεί τον διαιτητή στο var και ο τελευταίος ακυρώνει την αρχική τιμή απόφαση, απαράδεκτη κίνηση, από τον βαριστα που δεν άφησε την αρχική απόφαση του διαιτητή, ενώ η φάση είναι ξεκάθαρη, ήταν πέναλτι. Η διοίκηση πρέπει να προσέξει περισσότερο, την διαιτητική συμπεριφορά των διαιτητών από την αρχή της σεζόν, δεν είναι κάτι τυχαίο, όταν κάτι γίνεται σε κάθε αγώνα.


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad