Header Ads

  • Breaking Green News

    Θύρα 13: Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και την ομάδα μπάσκετ, είναι αδιαμφισβήτητη και αστείρευτη!

     


    Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της βάζει τα πράγματα στη θεση τους σχετικά με το πανό σε φιλικό αγώνα στην Κύπρο...


    Μεταξύ Παναθηναϊκού και Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πέταλο όπου ήταν οι οργανωμένοι του νησιού, η Θύρα 13 Κύπρου, ανέβηκε για λίγα λεπτά από μικρή μερίδα ατόμων που ήταν εκεί ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, ένα πανό σχετικά με την κατάσταση που βιώνει το νησί για πάνω από 50 χρόνια.

    Επειδή έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, με ψευδή δημοσιεύματα απο μέσα που πρόσκεινται σε ερυθρόλευκα συμφέροντα, μήπως καταφέρουν να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ της μπασκετικής οικογένειας του Παναθηναϊκού και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας, για αυτό η Θύρα 13 με μια ρητή και περιττή ανακοίνωση τονίζει:


    "Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο! 

     Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών... Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου. Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμημα μας κάνει τρελούς!!!

     Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει...".


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad