Header Ads

  • Breaking Green News

    Σε τεράστια τρικυμία η ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα

     


    Αδιόρθωτος ο Παναθηναϊκός δεν έχει λάβει το μάθημα του από τις πρώτες αγωνιστικές και συνεχίζει σε επικίνδυνα "νερά" ενώ μόλις μπήκε ο Σεπτέμβριος...


    Σε σκοτσέζικο ντους η ομάδα και ο κόσμος, άλλη ομάδα την Πέμπτη με τη Λάνς και άλλη ομάδα την Κυριακή με την Καλλιθέα, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτό το τραγικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

    Δεν είναι δυνατόν να δέχεται η αμυντική λειτουργία της το κέντρο και πίσω τόσες φάσεις από την Καλλιθέα, βλέποντας τους πράσινους πολλοί από αυτούς να μαρκάρουν με τα μάτια, δεν θα δώσουμε καμία δικαιολογία κούρασης, γιατί ο Αράο έτρεχε συνεχώς, ο Φώτης, ο Τετέ, που ήταν βασικοί με Λάνς, είναι αρχή της σεζόν δεν θα δίνουμε δικαιολογίες για τίποτα που δεν είναι μη φυσιολογικό.

    Από άσπρο σε μαύρο η ομάδα, οι παλιοί που ζήσανε τις τελευταίες δυο σεζόν, γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, άντε στην πρώτη αγωνιστική ήταν μεγάλο το ροτέισον, το γκολ του Αστέρα ήταν άκυρο βάση κανονισμών, αλλά η εικόνα με Λεβαδειακό ήταν τραγική και με Καλλιθέα ακόμα χειρότερη, ενώ οι νέες μεταγραφές παίζουν καλύτερα, πάλι οι δύο νέες μεταγραφές "έσωσαν" από μέγα γκέλα, Πελίστρι σε Τετέ και 2-2.

    Πρέπει και ο Αλόνσο να κοιτάξει κάποια πράγματα, δεν έχει φτιάξει την ομάδα όπως θέλει με αυτοματισμούς, είναι νωρίς, δεν χρειάζεται να είναι τόσο ψηλά η άμυνα στις επιθέσεις, χαρακτηριστικό το παράδειγμα, μετά το 2-2 η Καλλιθέα με αντεπίθεση έβγαλε τετ α τετ, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα αμυντικά καθήκοντα των παιχτών και ξεκινάει από τα αμυντικά χαφ, χθες ήταν κακή συγκυρία την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής ο Μαξίμοβιτς, δεν πρέπει να βγαίνει αυτός ο παίχτης από τα χαφ, όσες φορές έχει παίξει είναι παντού, τρέχει, πρεσάρει, πασάρει σωστά, μπορεί να χωρέσει στο σχήμα με τον Αράο.

    Όσο για την άμυνα ο Γέντβαι ήταν αρκετά καλός με Λάνς αλλά με την Καλλιθέα δεν μπόρεσε, έδειχνε να μην μπορεί να αντέξει σε γρήγορους ρυθμούς των αντιπάλων δεύτερο σερί αγώνα, ενώ ο Σέγκενφελντ μετά από καιρό ήταν καλός, ο Μπλαντένοβιτς δεν μάρκαρε, ο Κώτσιρας, ήταν τραγικός,το λάθος που κάνει στο πρώτο γκολ είναι απαράδεκτο, παίζει γιατί έχει καλύτερη αμυντική συνοχή από τον Βαγιαννίδη αλλά το λάθος που έκανε, ανάγκασε την ομάδα για άλλη μια φορά να τρέχει πίσω στο σκορ, είναι κάποια πράγματα απλά αλλά όταν πάνε στραβά μπορούν να χαλάσουν όλο το παιχνίδι.

    Έχει περιέλθει σε μια τρικυμία η ομάδα που καλείται άμεσα να βγει σε σταθερά νερά, θα ήταν εύκολο να γράψουμε για τον προπονητή, αλλά τι να του πούμε όταν οι παίχτες δεν κάνουν ούτε τα βασικά; Με Αστέρα, Λεβαδειακό και Καλλιθέα παίξαμε, στα ντέρμπι τι θα γίνει; Πρέπει οι παίχτες να το πάρουν αλλιώς, πάει να χαθεί η διεκδίκηση του τίτλου από τον Οκτώβριο.

    Δεν θέλουμε να γράψουμε καταστροφολογία, είναι πολύ νωρίς, είναι πολλά τα παιχνίδια ακόμα, όμως δεν βλέπουμε την ίδια εικόνα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, μάλιστα διακρίνουμε από πολλούς από τους παλιούς παίκτες μια υπεροψία με ομάδες που παίξαμε, με Λεβαδειακό και Καλλιθέα, λες και η φανέλα  θα πάρει μόνη της τα παιχνίδια, ακατανόητο πραγματικά, φαίνεται να έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα μετά τη νίκη στο Άμστερνταμ και επί της Λάνς, αν οι ίδιοι δεν το πάρουν αλλιώς, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια.

    Πρέπει να έρθουν άμεσα, το λιγότερο, τουλάχιστον δύο παίχτες επιπέδου, ένα δημιουργικό χαφ που να σκοράρει και ένα φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους δύο, τα έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα.

    Ο Σπόραρ ήδη έπρεπε να είχε χαιρετήσει, να τον δώσουν άμεσα έστω και "κοψωχρονιά", δεν γίνεται, χθες πάλι ήταν εκτός γηπέδου, μεγάλη επιτυχία αυτός ο παίχτης το γράψουμε από τον πρώτο μήνα στην ομάδα όταν ήρθε.

    Στο προηγούμενο άρθρο, πριν το παιχνίδι με την Καλλιθέα, στον τίτλο τονίζουμε πως προτεραιότητα αποτελεί το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως οι παίχτες μπορεί να επηρεαστούν από την Ευρωπαϊκή συνέχεια και το μυαλό να ταξιδεύει σε άλλα πράγματα, πλέον έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

    Οι παίχτες και ο προπονητής έχουν δύο βδομάδες μπροστά τους να συνέλθουν τώρα στη διακοπή, να έχουν καλύτερη συνοχή μεταξύ τους στο παιχνίδι, σε άμυνα, ανάπτυξη και επιθετική δημιουργία, είναι η τελευταία ευκαιρία για έξτρα δουλειά αυτές τις μέρες τακτικά, να αλλάξουν τα πράγματα στα δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.


    Υ.γ. Το τετ α τετ που βγάζει ο Τετέ τον Φώτη, δεν έπρεπε να χαθεί, ήταν φάτσα κάρτα με το τέρμα και η εκτέλεση του πλασέ πάνω στο σώμα του τερματοφύλακα ήταν κάκιστο χαμηλά, μάλιστα είχε προέλθει από πολύ καλό συνδυασμό, για να καταλήξει στα πόδια του Φώτη, ο οποίος έπρεπε να σκοράρει, τέτοιες φάσεις δεν χάνονται όταν ήταν ανάγκη το γκολ εκείνη τη χρονική στιγμή, δεύτερο σερί "άχαστο" γκολ που χάνει, μετά από αυτό σε κενό τέρμα με τη Λάνς.


    Υ.γ. Στο δεύτερο γκολ της Καλλιθέας στην αρχή που κλέβουν τη μπάλα, γίνεται αντικανονικά, ο Τετέ δέχεται κλοτσιά στο πόδι και χάνει τη μπάλα, το βαρ έπρεπε να ακυρώσει το γκολ! Δεν είναι δικαιολογία, μιλάμε για βαθμούς, ο γαύρος πάλι με αυτή την ομάδα πήρε τη νίκη με γκολ οφ σάιτ και με συμμετοχή του βαρ(ενώ του Τετέ με Αστέρα το ακύρωσε), ο παοκ στην πρώτη αγωνιστική πήρε πέναλτι δώρο, χθες στη Λιβαδειάς ο Μουκουντί χέρι, τίποτα ο διαιτητής, κάπως έτσι λοιπόν δημιουργούνται και οι διαφορές στη βαθμολογία, μια ο Σιδηρόπουλος που αγνόησε τον κανονισμό με τον Αστέρα και μια τώρα με την Καλλιθέα,όπου ο Κατσικογιάννης ήταν εριστικός απέναντι στον Παναθηναϊκό γενικά, δεν έδινε ξεκάθαρα εύκολα φάουλ, είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτοί, δεν θα μείνουν χωρίς σχολιασμό αυτές οι καταστάσεις γιατί δείχνουν εύνοια προς συγκεκριμένες ομάδες.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad