Header Ads

  • Breaking Green News

    Η αιώνια ξεφτίλα τους θα γίνει ταινία (Pics)

     


    Ο ANTIred με αφορμή την είδηση από τη Ρωσία, επέστρεψε και γράφει ξανά για την πιο σιχαμερή ομάδα του παγκόσμιου αθλητισμού...


    Την ομάδα με σήμα τον θλιμμένο έφηβο, τον Γανυμήδη, την ομάδα που οι φίλαθλοι της, ντρέπονται για την πόλη τους λόγω Τρούμπας και για τον έφηβο στο σήμα τους, που στην αρχαιότητα ήταν η παλλακίδα του Δία! Αυτοί είναι!

    Ένας σύλλογος νάνος, που δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίποτα στη ιστορία τους με την αξία τους, στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο με τις υπόγειες μεθοδεύσεις και τις... πλάτες άλλων. 

    Είναι σε ένα πράγμα πρώτοι: Στο ψέμα και στην προπαγάνδα νηπιαγωγείου, γιατί οι μόνοι που τους πιστεύουν είναι οι αμνοί που έχουν για οπαδούς αν και αυτοί έχουν καταλάβει τι παίζει τα τελευταία χρόνια.

    Δυστυχώς για αυτούς, το milko cup (όπως οι ίδιοι το αποκαλούσαν με κάθε επισημότητα), όσο και να το "λιβανίζουν" με τα φερέφωνα τους δεξιά και αριστερά ή την περιοδεία κιτς ανά την Ελλάδα του "τροπαίου" σαν τα τσαντίρια των γύφτων ή την κομπλεξική τους κίνηση να το έχουν ανάμεσα στα κάλπικα "αστέρια" στη φανέλα τους, ενώ οι άλλες δύο ομάδες Γουέστ Χαμ και Ρόμα ούτε που ασχολήθηκαν με τρόπαιο μιας πολύ χαμηλού επιπέδου διοργάνωσης (ακόμα περιμένουν στη Φλωρεντία, τις γραμμές offside του var στο "γκολ"του Ελ Καμπί), φανερώνει και το μηδενικό status που έχουν ως σύλλογος. Κλείνει αυτή η παρένθεση για την ποδοσφαιρική ομάδα τους, γιατί μας τα είχαν ζαλίσει στα δήθεν τους τελευταίους μήνες, θα επανέλθω όμως κάποια στιγμή αργότερα για τον ποδοσφαιρικό θίασο της Τρούμπας!


    Πάμε και στην αφορμή να γραφτεί αυτό το άρθρο, σίγουρα πέρασε καιρός από το τελευταίο που τα είπαμε, να που ήρθε η στιγμή...

    Φαίνεται πως στη Ρωσία, άργησαν, αλλά είπαν να κάνουν μια ταινία για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του μπάσκετ, όσα τραγικά και διαφημιστικά έγιναν σε εκείνο το ευρωπαϊκό παιχνίδι στο σεφ, ανάμεσα στον γαύρο και την ΤΣΣΚΑ, όπου οι παραπάνω από τους μισούς δεν αγωνίστηκαν καθόλου εξαιτίας δηλητηριασμένων νερών και οι άλλοι 5 που έμειναν αγωνίστηκαν σχεδόν λιπόθυμοι όπως βλέπετε και στην φωτογραφία παρακάτω.

    Σε ένα παιχνίδι παρωδία που δεν έχει ξεχαστεί από κανέναν φίλαθλο στην Ευρώπη, αν και κάποιοι το προσπάθησαν, άσκοπα όμως γιατί η ρετσίνα τους έμεινε αιώνια!

    Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο πολιτισμός τους, κόμπλεξ κατωτερότητας και φθόνου, εξαιτίας της ζήλιας που τρέφουν δεκαετίες τώρα για τον Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, για όσα μοναδικά έχει κατακτήσει σε δόξα και τιμή, από σπουδαίες νίκες και πορείες σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ευρωπαϊκά τρόπαια, 7 στον αριθμό της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το 2025 εκτός απροόπτου: 


    Ο τίτλος της ταινίας ξεκάθαρος: Δηλητηριασμένο ματς!

    Μην ξεχάσουν στην πρεμιέρα της ταινίας οι παραγωγοί να καλέσουν τους... αφους Μπόλεκ και Λόλεκ και απο την τότε ομάδα τον "Ξανθό", τον "Κρόκους" και τους παίχτες της ομάδας της Τρούμπας που τότε δεν έδειξαν ίχνος σεβασμού και fair play στην κατακερματισμένη ομάδα της ΤΣΣΚΑ.


    Η μαύρη ημερομηνία εκείνης της ημέρας παρωδίας, για το παγκόσμιο μπάσκετ, ήταν 16/3/1995!


    Η ταινία σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία σε όποια ευρωπαϊκή χώρα και αν προβληθεί, ακόμα και αν κάποιοι προσπάθησαν να μην προβληθεί ποτέ στην Ελλάδα, θα βρουν τρόπο οι φίλαθλοι να την δουν.

    Υ.Γ. Κάτι επίκαιρο... τρομάρα τους, το "κόκκινο πάθος" στο X τους μάρανε(χαχα), να βρίζουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο,τα πάθη όμως προκαλούν λάθη... έβριζαν και κάτι άλλους όμως με την ίδια απόχρωση με αυτούς, η ξεφτίλα τους γενικά δεν έχει τελειωμό!

    Υ.Γ. Οσο για το κόμπλεξ που έδειξαν στο τουρνουά για τη μνήμη του κορυφαίου αθλητικού παράγοντα στον ελληνικό αθλητισμό, Παύλο Γιαννακόπουλο, τα λόγια περιττά, αυτά είναι τα αποτελέσματα της αλόγιστης κομπλεξικής νοημοσύνη τούς.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad