Header Ads

  • Breaking Green News

    Δεν τον άφησαν να κάνει την ανατροπή! Από τα Lidl οι διαιτητές της Euroleague

     


    Ο Παναθηναϊκός παρά το κακό ξεκίνημα, το πάλεψε μέχρι τέλους για να κάνει την ανατροπή, αλλά οι "πορτοκαλοί" δεν το επέτρεψαν...


    Η διαιτησία σε μια διοργάνωση που θέλει να γίνει μεγάλη, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, δεν έχει γίνει κάποιο μεγάλο βήμα βελτίωσης όπως βλέπουμε και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Euroleague, όταν υπάρχουν διαιτητές σαν τον Ράντοβιτς ακόμα, γνωστός εδώ και χρόνια, που την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε 43 βολές στον γαύρο κόντρα στη Ζαλγκίρις και όλως τυχαίως ήταν και στη Μαδρίτη κόντρα στον Παναθηναϊκό τι θέλετε να πούμε κάτι άλλο;...

    Την εικόνα του Παναθηναϊκού την ξέρουμε, θέλει χρόνο η ομάδα, αλλά αυτό δεν αναιρεί κάτι, έγινε κακό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, στη συνέχεια όμως οι πράσινοι βρήκαν ρυθμό, εκεί όμως που το πήγαν στο καλάθι για την ανατροπή στο -2, δίνεται ένα απαράδεκτο αντιαθλητικό φάουλ στον Νάν ενώ ο Αμπάλδε τον αγκαλιάζει πριν, μπροστά στα μάτια των διαιτητών, αμέσως μετά άλλη διαιτητική αβάντα για την Ρεάλ, φάουλ στον Λεσόρ σε σκριν ενώ ο κλόουν Καπάτσο κάνει φλοπινγκ...αυτά και άλλα έγιναν στο τρίτο κρίσιμο δεκάλεπτο που ο Παναθηναϊκός πήγε να γυρίσει μια σημαντική διαφορά.

    Τα παρατράγουδα άρχισαν από το δεύτερο δεκάλεπτο, δεν έδιναν φάουλ υπέρ του Λεσόρ, ούτε στον Παπαπέτρου, ενώ μονίμως κάνουν φάουλ στον Νάν, για να τον εκνευρίσουν, ενώ οι διαιτητές δεν του δίνουν τα υπέρ φάουλ που δικαιούται. Σε άλλη σημαντική φάση στο φινάλε εντελώς της δεύτερης περιόδου, ο Γκράντ δεν κάνει φάουλ πάνω στον Ντεκ, οι διαιτητές υπό τον Ράντοβιτς στο replay, αποφάσισαν δύο βολές, ενώ στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Γκράντ δεν έκανε τίποτα, κομβικό σημείο και αυτό, γιατί πάλι οι πράσινοι είχαν καλύψει μια διαφορά.

    Δεν μας νοιάζει καθόλου που τα... δήθεν αντικειμενικά σάιτ, τους ξέρουμε, δεν κάνουν σχεδόν καμία αναφορά στα άρθρα για τους διαιτητές στο παιχνίδι, αυτά να τα βλέπει ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον ποτίζουν μόνο αγωνιστικές σαχλαμάρες, οδηγώντας τη σκέψη του άλλου, στα αγωνιστικά...ενώ όλοι είδαμε τι έγινε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα όταν ο Παναθηναϊκός έφτανε μια ανάσα να περάσει μπροστά.



    Περισσότερα σε λίγο....






    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad